urbangreenland

Streetsport & streetkultur for børn og unge i Grønland

Kontakt

582393_341334692604401_751549362_n

 
 
 
 
 
 
Projektleder
Natalia Genét 
+299 60512508
nataliagenet@gmail.com
 
 
Reklamer

2 comments on “Kontakt

 1. david katznelson
  maj 14, 2012

  Hej Natalia,
  Undskyld den sene kontakt. Fik dit navn gennem min gode ven Martin Guldbæk, som du vist kender. Hvordan går det med jeres projekt, og hvad er du ude efter i forhold til en dokumentar etc, som Martin nævnte.
  Kh
  David

  • Urbangreenland
   maj 14, 2012

   Hej David,

   Godt at høre fra dig.
   Ja, jeg kender Martin, fordi jeg har passet Magnus i børnehaven – og fordi vi begge har en stor forkærlighed til Grønland.

   Projektet går rigtig godt – det vokser for hver uge der går, så det er dejligt. Flere og flere børn og unge deltager for hver uge der går. Lige nu glæder de sig konkurrencen 26.maj.

   Ang. dokumentar.
   Jeg vil gerne dokumentere de unges oplevelse af at være med i bygge-projektet af GrønlandsBowlen i august. Jeg har 3 prof skatepark byggere der kommer og bygger GrønlandsBowlen sammen med lærlinge fra Bygge- og Anlægsskolen her i Sisimiut. Forventer også at nogle af de lokale aktive unge skatere skal deltage i byggeriet. Der vil også være godt, at få historien om byens manglende faciliteter og opholdssteder for børn og unge i kassen, samt deres glæde og begejstring for bowlen og x-trem sport, så vi har noget at søge videre på. Alt for mange børn og unge har ingen steder at være – de mangler fritidsfaciliteter og steder de kan mødes og være sammen og dyrke fælles interesser. Dokumentaren skal være de unges stemme og signalere deres drømme. Visionen er at bygge et aktivitetscenter med en stor skatepark og dertil hørende ungdomsklub.

   Er det en dokumentar du er interesseret i?

   Lige nu er udfordringen, at jeg ikke har et stort fedt budget til dokumentation (max 20.000 kr). Muligvis kommer der 20.000 kr mere her i slutningen af maj, men det er jo stadig ikke meget. Det dækker jo nærmest kun flybilletter og ophold. kender du nogle fonde, som kunne være interesseret i at støtte en sådan dokumentar, og tror du pengene kan nå at hentes til august?

   Tilgengæld har jeg i samarbejde med Mads Pihl (Destination Arctic Circle) fået en aftale om at skate kommer til at være med i “Urban living” i “Real, Rough, Remote-2”, som skal skydes i august.

   Glæder mig til at høre fra dig,

   Kh Natalia

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: