urbangreenland

Streetsport & streetkultur for børn og unge i Grønland

Skateskole

Skateskolens mission:

    ·      At have det sjovt. At formidle glæden ved at stå på skateboard.

Både den kropslige og den sociale oplevelse. Skateboarding er en god blanding af fysisk udfoldelse, socialt samvær og opfyldelsen af individuelle målsætninger.

      ·      At lære tips og tricks.

Al begyndelse er svær – også når man skal lære de basale tricks på skateboard. Det er en fordel at skate sammen med andre på éns eget niveau – her kan sparres, glædes og trøstes sammen om processen ved at lære tricks på brættet. Instruktørens rolle er at forklare den tekniske del af tricket – at kommentere, motivere, rådgive og give en hånd i forhold til den praktiske udførsel af tricket.

      ·      Fokus på at skate så meget som muligt.

I den time der undervises drejer det sig om at få skatet så meget som muligt. Det vil sige, at instruktørerne er opsatte på at sørge for, at deltagerne på holdet lægger hverdagen til side, og er med så meget som muligt i undervisningsforløbet. Alle kan have én dårlig dag, men når der skates, så står tiden stille…

    ·      Socialt samvær.

Skateboardig er mere end at køre og lære trickst. Det handler i høj grad om at kunne færdes blandt andre skatere. Skateskolen lægger vægt på at skabe et harmonisk og åbent miljø, der giver plads til og opmunterer alle deltagere. Skateboarding er en aktivitet der beror på det individuelle udtryk. Således har hver enkelt deltagers individuelle udtryk sin egen plads i skateskolen.

 

Tusinde tak til DC, som støtter skateskole opstarten i Sisimiut med skateboards og merchandise til sommerens events, workshops og åbningsfesten.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on marts 4, 2012 by .
%d bloggers like this: